05.05.2019

Adler See Lee er i dag blevet F2 i brugsklasse tæver for dommer; Michael Lumby på kombiskuet i kreds 17 Silkeborg! Kæmpe stort tillykke med vores skønne pige til medejer; Vibeke Gjerstrup og tusind tak til Michelle Sønderbæk for endnu en gang at handle Lee til perfektion!

04.05.2019

Tusind tak for en super hyggelig dag og aften Janne Alholt, Werner Schuhmacher, Bent Bechmann og Erik Bent Jensen! Først til hundetræning i Bramming, derefter på kro med god gammeldags mad og sidst med ikke mindst til kaffe, kage & hundesnak hos Hr. Bechmann!

13.04.2019 Avlskåring i Kreds 6 Frederikssund

Det er en stolt opdrætter der netop er landet hjemme i sofaen her på Fyn! 

3 tæver fra kennelen efter 3 moderlinjer har i dag bestået deres kåring med bravour; flotte kåringsbeskrivelser og udpræget Gr.C for dommer; Michael Lumby!

Kæmpe stort tillykke til medejer af Adler See Lee; Vibeke Gjerstrup med en super flot kåring og tusind tak til Michelle Sønderbæk som dannede par på dagen med Lee!

Kæmpe stort tillykke til medejer af Adler See Ulme; Vibe Lenthe med hendes super flotte kåring - Ulme så godt ud, selvom at pels var en delvis mangelvare på dagen!

Og sidst men ikke mindst kæmpe stort tillykke til ejer af Adler See Palme; Lisa Haargaard ligeledes med en super flot kåring (livstidskåring)!

Også stort tillykke til ejerne og opdrætterne af de andre hunde der var oppe til kåring i dag og tuisnd tak til Jer allesammen og Kreds 6 for en hyggelig og mindeværdig dag!

Også en stor tak til Klaus & Heidi og Karina Hansen for alle de dejlige billeder...

 

 

 

 

 

 

 

30.03.2019 Kombiskue i Skanderborg

Adler See Lee er på årets første skue i Skanderborg blevet en flot F2 for dommer; Michael Lumby. Kæmpe stort tillykke med vores smukke pige til medejer; Vibeke Gjerstrup og tusind tak til Michelle Sønderbæk for tophandling!

MARTS

A-kuldet efter Russia og Uno er blevet 8 uger og er flyttet hjem til deres nye familier! Aiko er nu bosat hos Annie & Niels i Tilst, Aico hos Jan i Odense og Alfi er flyttet til Padborg til Janni & Preben. I ønskes al mulig held & lykke med Jeres nye familiemedlemmer - jeg glæder mig til at følge dem.

04.03.2019

Nyt standbillede af Sieger DK 2018 Adler See Wisum (Ulkan von Maikhus/Adler See Lee). Wisum er ejet af Thomas Bo Larsen, Kennel Thomsebo!

17.02.2019

Nyt hovedbillede af vores smukke Adler See Ulme IPO1, der bliver avlskåret i foråret 2019! Tak for det flotte billede til medejer af Ulme; Vibe Lenthe, Kennel Team Thomsebo!

12.02.2019

Årsvinder på HAS 2018 Adler See Yakimo og hendes søster Adler See Yoko har nu fået deres HD + ED resultat fra SV - begge har fået Normal/Normal (A/0). Der er nu ialt 5 færdigfotograferede i Y-Kuldet; 2 med A/0 og 3 med B/0! Endnu en gang kæmpe stort tillykke til ejerne af Yakimo & Yoko's søstre; Adler See Yolee, Adler See Yatzi og Adler See Yuna!

10.02.2019

Adler See Yoko på besøg i dag i Royal Canin standen på DKK udstillingen i Fredericia Messecenter. Foreviget sammen med hendes to nyeste venner; Michelle Sønderbæk og skønne Mason (en flot irsk setter)! Hold op der var mange spændende nye ansigter i Fredericia syntes Yoko, der fik hilst på diverse hunderacer!

02.02.2019

Adler See Oduscha på 4 år og Adler See Znuppa på 10 måneder hygger sig i sneen i Norge hos ejere; Marianne & Egon Hermansen, Kennel Irbo!

25.01.2019

Adler See Yatzi efter Gary vom Hühnegrab & Adler See Kleiner Schatz er netop blevet færdigbedømt i hofter og albuer hos SKK i Sverige og har fået resultatet HD:B ED:0. Stort tillykke til ejer; Freddy Flinthage - indehaver af Kennel Ebafarmen!

Adler See Xarko efter Adler See Oduscha & Haweto Crosby har fået HD:A ED:0 hos Dansk Kennel Klub. Stort tillykke til ejerene af Xarko; Kurt & Annette Antonsen!

18.01.2019

Adler See Yolee og Adler See Yuna (Gary vom Hühnegrab/Adler See Kleiner Schatz) er blevet færdigfotograferet i hofter og albuer og resultatet fra Dansk Kennel Klub er netop kommet i dag. Begge har fået HD:B og ED:0!

Kæmpe stort tillykke til ejerne af Yolee; Kicki & Tommy - Kennel Space i Sverige og ligeledes et kæmpe stort tillykke til ejerne af Yuna; Maria & Antonio!

31.12.2018

Kennel Adler See ønsker alle hundevenner og hvalpekøbere et rigtig godt nytår!

Tak for fordi I tager Jer så kærligt af vores 4-benede familiemedlemmer, for de mange timers arbejde mange af Jer lægger på træningspladserne, fordi I er flere der har lyst til at vise Jeres dejlige hunde frem på årets udstillinger i ind -og udland og ikke mindst for Jeres hilsner året rundt og Jeres altid hyggelige selskab! Opsummeret; tak for Jer!

Ønsker Jer og alle Adler See hundene et helt fantastisk nytår! Glæder mig til at følge Jer i 2019!

22.12.2018

Adler See hunde på juletur ved Dallund slot!

Adler See Praline, Adler See Yakimo, Adler See Yoko og Adler See Zobel "Milo" nød turen i fulde drag. Team Adler See Esprit på 3 mdr. var også med! 

Tak til Pia, Michael og Louise for en hyggelig eftermiddag og dejlige hjemmelavede æbelskiver! 

22.12.2018

Adler See Ursus har i dag bestået sin ABC prøve med 94-72-88 for dommer: Lene Carlsson. Kæmpe stort tillykke til Karin & Helge med Jeres dejlige dreng! 

December 2018

Skønne Adler See Göttin "Gipsi" på 7 år efter Kratmosens Quina og VA Hagadahls Figo! Tusind tak for pletskuddet Karina & Martin!

December 2018

Adler See Ulme (Benno vom Mahlstein/Ulopee vom Frankengold) har bestået sin IPO1 i Tyskland med følgende point; 88-72-93! En super flot prøve, kæmpe stort tillykke til medejer af Ulme; Vibe Lenthe, Kennel Team Thomsebo!

Ulme bliver avlskåret i foråret 2019!

17.11.2018

Adler See Yakimo og Adler See Yoko har i dag bestået den nye tyske mentaltest i Norforf for dommer: Wilfried Tautz.

En Hyggelig men kold dag i det tyske med gode hundevenner!

6/10-2018.

Adler See Palme gik en flot F4 i for mig dagens stærkeste klasse på 100 års Jubilæumsskuet i Randers her i weekenden for dommer: Poul Meineche! Desuden havde hendes søn; Kratmosens Arnold efter Weltsieger Willy vom Kuckucksland en fin debut i udstillingsringen, hvor han blev klassevinder i 4-6 mdr. hanner. Kæmpe stort tillykke til Lisa Haargaard, Henning Karlsen og Eva Haargaard med Palme fra den stolte opdrætter - også stort tillykke med Arnold!

16.09.2018.

Adler See Göttin vandt i dag veteran klassen til årets Mix Match i kreds 62 Vallensbæk! Stort tillykke med Jeres dejlige Gipsi "Göttin" Karina & Martin! Godt teamwork Gipsi og Martin!!!

HAS 2018

 

Årets Has er veloverstået for Kennel Adler See. I år deltog 2 hunde fra Kennelen - begge blev årsvindere i henholdsvis 6-9 mdr. tæver og yngste hanner for dommer; Joachim Stiegler! En stor tak til alle der havde en finger med i at gøre det muligt...

Stort tillykke til Kennel Thomsebo med årsvinderen i yngste hanner; Adler See Wisum og tusind tak for super fremførelse af Wisum til Andreas Pedersen!

Årsvinder i 6-9 mdr. tæver; Adler See Yakimo, blev top professionelt fremført af Werner Schuhmacher, tusind tak for det min ven! Stort tillykke med Yakimo til medejer; Vibeke Gjerstrup!

Også en tak til Kreds 6 for et flot arrangement, det var en super hyggelig weekend i Jægerspris!

 

 

 

Årsvinder på SSM 2015 Adler See Oduscha er parret med Sieger JKLR BSZS 2017 Spencer di Casa Massarelli.

Adler See's B-Kuld forventes født ultimo August.

Se mere under Avlsnyt 2018!

 

 

 

 

 

16.06.2018

LD-SKUE i Ballerup - Dommer: Fritz Bennedbæk.

VV1 i 6-9 tæver Adler See Yakimo

Tusind tak Werner Schuhmacher for tophandling i ringen!

 

 

10.05.2018

Adler See Yoko knap 6 mdr. efter Adler See Kleiner Schatz & Gary vom Hühnegrab!

 

13.04.2018

Resultater fra DKK i dag!

Adler See Wisum HD:A ED:0 & Adler See Waikiki HD:A ED:0

De er efter Adler See Lee og Ulkan vom Maikhus. Stort tillykke til ejer af Wisum; Kennel Thomsebo og medejer af Waikiki; Vibeke Gjerstrup!

 

 

 

10.03.2018.

Adler See Kleiner Schatz er i dag blevet livstidskåret i Tyskland! Stort tillykke herfra til Merete & Fritz; Team Adler See og tak til Klaus og Nicole Meyer for super arbejde som altid!

 

10.02.2018.

Adler See hunde til træning i Kreds 76 Bramming!

Maria med Adler See Yuna på 11 uger, Kurt med Adler See Xarko på 17 uger og Dorrit med Adler See Waldo Samson på 10 mdr. Tak for en super hyggelig lørdag alle sammen...

 

 

 

 

 

 

 

13.01.2018.

Adler See Russia har i dag bestået sin UHP'er i Kreds 6 Frederikssund for dommer: Lene Carlsson. Tusind tak Michelle Sønderbæk fordi du ville cykle 20 km med russeren!

 

 

 

31.12.2017

Tak til Kennel Space i Sverige og Adler See Prinzessin for den flotte nytårshilsen!

 

KENNEL ADLER SEE

Ønsker alle hundevenner og hvalpekøbere et godt og lykkebringende nytår!!!

 

26.12.2017

Juleskue 2017.

SG1 i unghunde tæver Adler See Ulme

Dommer: Michael Lumby

*Stort tillykke til Vibe og Simone (Kennel Team Thomsebo) med Ulme's flotte debut i unghunde klassen!

 

NYT PÅ KENNEL ADLER SEE'S FACEBOOK GRUPPE!

Kennel Adler See's hvalpekøberes gæstebog!

KLIK på nedenstående link for at se billeder, kommentarer og hilsner fra ejere og deres 4-benede familiemedlemmer! Du/I må også meget gerne skrive en hilsen selv og lægge et pletskud ud af Jeres hund(e).

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213102880744813&set=gm.2041946612743520&type=3&theater&ifg=1

 

Nedenunder galleri af hvalpekøbere og deres Adler See hund(e)! Klik på billederne for at se dem i store.

08.10.2017

Adler See Shanghai SG1 i unghunde tæver på Zucht und Nachwuchsschau i Potsdam-Zehlendorf - stort tillykke til ejer; Reinhard Weinhold, Zwinger von der Waterbör i Bielefeld!

07.10.2017

Adler See Russia har bestået sin IPO1 med følgende point 90-82-90 og udpræget! En flot IPO1 prøve - selvom Russia have en fest, ikke mindst i lydighed! Tusind tak til Klaus & Nicole Meyer!

30.09.2017

Til færdselsprøven i Kreds 76 Bramming i dag var kennel Adler See stærkt repræsenteret - 3 ud af 9 deltagende hunde er født her på Kronborgvej og alle 3 bestod med bravour!

Kæmpe stort tillykke til Charlotte & Daniel med Adler See Ober "Kanto", Karin & Helge med Adler See Ursus og Maria & Toni med Adler See Urma "Chika" fra den stolte opdrætter.

 

 

24.09.2017 - Kombiskue i Kreds 49

VV1 i 4-6 mdr. hanner Adler See Wisum

Dommer: Michael Lumby

9-10/9-2017

Adler See Welta efter Lee & Ulkan har været på sine første udstillinger i Sverige og har her i weekenden fået 2 første pladser for to forskellige dommere! Lørdag i SK Uddevalla for dommer Ulrika Barck L1 og svensk schæfervinder. Søndag i Mariestad Brukshundklubb HP BIR BIS1 Hvalp for dommer: Yvonne Brink.

Kæmpe stort tillykke med de flotte resultater til ejer Lena Skariassen!

27.08.2017

Adler See Praline i skarp træning til sin IPO1 sammen med medejer; Pernille Hangaard Sørensen!

Tak Susanne (Tosafoto) for det dejlige billede! Også en tak til figurant Morten Snedker Jensen for din hjælp med Praline.

16.08.2017

Adler See Praline hjælper med havearbejdet på Mors! Tak Pernille Hangaard Sørensen for dette pragtfulde billede, redaktøren på Schæferhunden synes også det var et rigtigt pletskud... Velkommen på forsiden!

16.08.2017

Årsvinder SSM + Norsk Junior Vinder 2015 Adler See Oduscha er i dag parret med Haweto Crosby (VA Schumann von Tronje/Heaven aus der Brünnenstrasse). Se mere under avlsnyt!

HAS 2017

Adler See Ulme Sg4 i Yngste tæver for dommer: Poul Meineche

Adler See Palme F2 i Brugsklasse tæver for dommer: Rene Jørgensen

Kæmpe stort tillykke med Ulme's flotte placering til medejere; Simone Bo Lenthe og Vibe Lenthe fra Kennel Team Thomsebo! Også en stort tillykke til Lisa, Henning og Eva med Palme's fine resultat - nu bliver det spændende når hun skal have sit første kuld hvalpe her i efteråret!

05.08.2017

Adler See Lee IPO1 AK-D (Mor til Kennel Adler See's S & W-Kuld) er parret med Zenit di Casa Palomba IPO1 AK (VA Groovy di Casa Massarelli/Carma degli Achei).

Se mere under Avlsnyt 2017!

SSM 2017

Adler See Troja Sg7 i yngste klasse tæver og Adler See Palme F1 i Brugstæver - begge for dommer: Joachim Stiegler på dette års SSM.

Kæmpe stort tillykke til Nadja Andersson med hendes smukke Troja og til Lisa, Henning og Eva med Palme's flotte placering fra en meget stolt opdrætter! Desuden skal lyde en stor tak til Andreas Thulstrup Pedersen og Michelle Sønderbæk for at handle tæverne på suveræn vis!

02.07.2017

Adler See Oduscha har i dag bestået sin IPO1 i Tyskland! Stort tillykke til mine venner og samarbejdspartnere omkring Oduscha; Marianne & Egon Hermansen, Kennel Irbo i Norge med vores skønne tæve!

Oduscha er i dag d. 15/7 avlskåret med udpræget i Gr. C for dommer: Helmut Buss.

18.06.2017 LD SKUE i Kreds 3 Ballerup

Adler See Ulme Sg5 i Yngste klasse tæver for dommer: Poul Meineche og Adler See Palme F7 i Brugsklasse tæver for dommer: Rene Jørgensen!

Stort tillykke til Simone & Vibe med vores dejlige Ulme's flotte resultat i en stærk klasse på 15 tæver for dette års HAS dommer i hendes aldersgruppe! Ligeledes også et stort tillykke til Lisa, Henning og Eva med Palme's flotte debut herhjemme i Brugsklassen - en Palme man må sige ikke blev fremstillet i allerbedste pelsform! ;-) :-)

27.05.2017

Adler See Palme er avlskåret med udpræget i Gr.C i Kreds 64 Them for dommer: Ulla Søgaard Hansen. Super flot arbejde med Palme Lisa Haargard og kæmpe stort tillykke til dig, Henning og Eva med IPO1 og kåring på Jeres smukke Palme! Palme bliver super spændende at følge i brugsklassen fremover, glæder mig til at stå og heppe på sidelinjen!!!

22.05.2017

Adler See Ulme har i dag fået bedømmelsen HD:A & ED:0 tilbage fra Dansk Kennel Klub. Kæmpe stort tillykke til medejer af Ulme; Vibe Lenthe, Kennel Team Thomsebo med det flotte resultat! 

06/07.05.2017

Adler See Troja er her i weekenden blevet udstillet 2 gange i Sverige. Udstilling d. 6/5 i Ängevi og d. 7/5 på den Internationale udstilling i Lidköping - med resultatet BIR 1a placering Excellent! Stort tillykke til ejer Nadja Andersson, Karlstad - Sverige med de flotte placeringer.

05.05.2017

Adler See Palme har i dag bestået sin IPO1 prøve i flot samarbejde med Lisa Haargaard! Kæmpe stort tillykke med prøven Lisa, Henning og Eva!

17.04.2017

Så er Adler See's V-Kuld flyttet hjemmefra. De er efter Juwika Greece & Team Dika's Dot DK. Jeg ønsker Jer alle sammen held & lykke med Jeres nye familiemedlemmer!

13.04.2017

Adler See Quoll har i Danmarks hund under 18 mdr. i dag fået overrakt pokalerne for årets hele hund, årets brugshund og nr. 2 i årets udstillingshund. Kæmpe stort tillykke Thomas og Michelle med Quoll's helt igennem imponerende karriere til dato fra en meget stolt opdrætter!

 

 

 

01.04.2017

Adler See Oduscha under skarp træning til IPO1 & kåring sammen med Klaus Meyer i Armstedt!

 

01.04.2017

Adler See Kleiner Schatz IPO1 AK-DE er parret med den italiensk opdrættede VA1 (IT) Groovy di Casa Massarelli søn; Zenit di Casa Palomba IPO1 AK!

25.03.2017

Adler See Quoll (bare 22 mdr.) er i dag avlskåret med udpræget i Gr.C i Kreds 6 for dommer: Rene Jørgensen. Super flot Gr.C, stort tillykke Thomas & Michelle!

Februar 2017

Efter en roadtrip til Italien, er Adler See Lee IPO1 AK-DE parret med Ulkan von Maikhus (Landos vom Quartier Latin/Nera di Casa Nobili).

Tak til Salvatore og Alessia for en vellykket parring med Ulkan og for en rundvisning og et kig på andre italiensk opdrættede stjerner; bl.a V4 BSZS 2016 Aaron di Borgo Molara og deres smukke Ulkan Maikhus datter; Annie Team Colonna!

 

Januar 2017

Adler See Shanghai (Adler See Lee/Juwika Frisko) er blevet færdigbedømt i hofter & albuer hos SV med resultatet HD/ED:Normal/Normal. Kæmpe stort tillykke til Shanghai's ejer i Bielefeld; Reinhard Weinhold - Kennel von der Waterbör!

 

31.12.2016.

Her på årets sidste dag har Adler See Quoll bestået sin IPO1 og Adler See Palme sin AB prøve! Super flot arbejde med Quoll og Palme Michelle og Lisa! Stort tillykke med prøverne til alle involverede; Michelle Sønderbæk, Thomas Bo Larsen, Lisa Haargaard, Henning Karlsen og Eva Haargaard og et rigtig godt nytår til Jer!

Kennel Adler See ønsker også hvalpekøbere og andre hundevenner et godt & lykkebringende nytår, glæder mig til at se Jer i 2017!

 

24.12.2016.

Kennel Adler See ønsker alle hvalpekøbere & hundevenner en rigtig glædelig jul!

 

 

26.11.2016.

Adler See Lee er i dag avlskåret i Trittau/Grossensee for dommer: Hans-Peter Schweimer med en flot beskrivelse & TSB Ausgeprägt.

Så nu efter endt træningsforløb hos Klaus & Nicole Meyer, er Lee igen hjemme hos medejer; Vibeke Gjerstrup i Fredensborg. Stort tillykke Vibeke med vores dejlige Lee's IPO1 og avlskåring!

 

 

26.11.2016.

Stort tillykke Michelle med Adler See Quoll og Lisa med Adler See Palme med en flot bestået B-prøve i kreds 2 for dommer; Peter Larsen - Quoll med 91 og Palme med 90! Godt gået Team Sønderbæk/Haargaard!!!

 

 

19.11.2016. Vinterskue i kreds 37 - Vejle.

VV4 i 6-9 tæver Adler See Ulme

VV13 i 6-9 tæver Adler See Urma

VV2 i 6-9 hanner Adler See Ursus

Dommer: Reinhardt Meyer

 

Stort tillykke til Vibe (Kennel Team Thomsebo) med Ulme, Maria & Antonio med Urma og Karin & Helge med Ursus. Også en stort tak til Werner Schuhmacher for super handling af Ursus og Morten Snedker Jensen for flot handling af Ulme. Og så havde undertegnede sin debut som handler sammen med dejlige Urma.

Tak for en super hyggelig dag, Jeres altid gode selskab og det flotte arbejde I laver med U-kuldet!

 

November 2016

Adler See Quoll har bestået sin UHP og sin færdselsprøve, stort tillykke til Kennel Thomsebo og super flot arbejde Michelle Sønderbæk!

Adler See Palme har bestået sin færdselsprøve, stort tillykke Lisa Haargaard, Henning Karlsen og Eva Haargaard!

 

 

 

November 2016

Adler See Praline har bestået sin færdselsprøve, stort tillykke Pernille Hangaard Sørensen - super flot!

 

25.09.2016. Kombiskue i Kreds 49 - Dommer: Rene Jørgensen

VV3 i 4-6 tæver Adler See Urma

VV3 i 4-6 hanner Adler See Ursus

*Kæmpe stort tillykke med Urma (Chika) & Ursus's flotte udstillingsdebut fra den stolte opdrætter til de stolte ejere; Maria & Tony med Chika og Karin & Helge med Ursus!

 

Adler See Troja har fået svensk statsborgerskab! På billedet ses Troja sammen med sin nye familie, som bor i Karlstad. Kennel Adler See ønsker Troja's nye ejer; Nadja Andersson masser af held & lykke med hende fremover!

BSZS 2016!

Reinhardt Meyer i en flot fri ved fod på dette års Siegerschau med faren til Adler See's U-Kuld; V6 GHKLR BSZS 2016 Benno vom Mahlstein!

 

2/8-2016.

I dag er Adler See Tyson rejst med Kennel Irbo hjem til Norge, jeg ønsker dig al mulig held & lykke med din nye dreng Egon Hermansen!

 

HAS, SSM & NORSK VINNER 2016!!!

 

HAS 2016.

SG1 & SIEGER i yngste hanner Adler See Quoll

SG5 i unghunde hanner Adler See Ober

 

SSM 2016.

SG3 i unghunde tæver Adler See Prinzessin

SG7 i unghunde tæver Adler See Palme

SG10 i unghunde tæver Adler See Oduscha

 

NORSK VINNER 2016.

SG3 i unghunde tæver Adler See Oduscha

 

*Kæmpe stort tillykke med de fremragende resultater til Kennel Thomsebo med Adler See Quoll, Charlotte & Daniel med Adler See Ober, Kennel Space med Adler See Prinzessin, Kennel Haus Haargaard & Kennel Kratmosen med Adler See Palme og Kennel Irbo med Adler See Oduscha!

 

Tusind tak til Michelle Sønderbæk, Thomas Bo Larsen, Patrik Frendin, Tonje Nilsen, Kristin Karlsen og Lene Merete Torp for top handling af alle de ovennævnte Adler See hunde!

 

Også en stor tak til alle der har bakket op og hjulpet på vejen til de flotte resultater, uden Jer var det ikke muligt. En kæmpe stor tak til ejerne af de deltagende Adler See hunde - for Jeres store indsats op til og under HAS, SSM & NORSK VINNER - Jeres ihærdighed og flid i arbejdet med hundene er i særklasse! Og afslutningsvis vil jeg gerne takke kreds 84 for et flot arrangement og alle hundevenner for et hyggeligt HAS!

 

Klik her for Highlights og stemningsbilleder fra HAS 2016

3/7-2016. Skue i Kreds 46 Køge.

SG1 i yngste hanner Adler See Quoll

SG1 i unghunde tæver Adler See Palme

*Stort tillykke til ejerene af Quoll og Palme med endnu en plads øverst på podiet! Kennel Thomsebo med Adler See Quoll og Kennel Haus Haargaard & Kennel Kratmosen med Adler See Palme!

26/6-2016. Adler See Oduscha sammen med hendes norske medejer; Marianne Hermansen fra Kennel Irbo!

18/6-2016 LD Skt. Hans Skue i Kreds 6 Frederikssund.

VV4 Adler See Russia i 9-12 tæver

SG1 Adler See Quoll i yngste hanner

SG1 Adler See Palme i unghunde tæver

SG3 Adler See Ober i unghunde hanner

*Tillykke til ejerne af Ober, Palme & Quoll!

10/6-2016. Adler See Quoll er lige blevet 1 år og har i dag fået sin færdigbedømmelse af hofter & albuer fra DKK; HD:A ED:0 - stort tillykke Kennel Thomsebo!

Derudover er Adler See Shanghai forfotograferet i hofter & albuer med et flot resultat, stort tillykke til ejer Reinhardt Weinholt med din dejlige tæve!

22/5-2016. Adler See Oduscha SG1 i unghunde tæver på skue i Norge - Dommer: Peter-Franz Knaul. Stort tillykke til medejer af Oduscha; Kennel Irbo!

Pinseskue 2016. Adler See Quoll VV1 i 9-12 hanner for dommer: Michael Lumby. Stort tillykke til Kennel Thomsebo med endnu en fløj plads til flotte Quoll!

6/5-2016. Adler See Senzo efter Adler See Lee & Juwika Frisko på 6 mdr., som stortrives i Kalundborg hos sin familie. Tusind tak Johnny Pedersen for det dejlige billede af Jeres flotte dreng!

Adler See Ober 20 mdr. gammel!

5/5-2016.

Kombi-skue i Kreds 62 Vallensbæk - Dommer: Fritz Bennedbæk.

VV1 Adler See Quoll

SG1 Adler See Palme

V4 Adler See Göttin

*Stort tillykke til Kennel Thomsebo med Adler See Quoll, Lisa, Henning og Eva med Adler See Palme & Karina og Martin med Adler See Göttin!

24/4-2016.

Udstilling i Sarpsborg, Norge i dag for dommer; Leif Belgen.

VV2 4-6 tæver Irbo's Indi (Adler See Kina datter)

SG1 i unghunde tæver Adler See Oduscha

*Stort tillykke med Indi's flotte udstillingsdebut (ejet af Kennel Irbo) og kæmpe stort tillykke med endnu en plads øverst på podiet til vores fællesejede smukke Oduscha!

Adler See Oduscha 19 måneder gammel efter SG5 BSZS Juwika Destroyer og Didi vom Valtenberg.

23/4-2016.

Min elskede Kratmosens Quina på 11 år sammen med min søsters yngste datter; Kamille på 3 år!

16/4-2016.

Kåring i Dümmer, Tyskland.
Adler See Kleiner Schatz er nu kommet hjem fra Tyskland med IPO1 og kåring. Hun er kåret i Dümmer for Helmut Buss med en flot kåringsbeskrivelse! Stort tillykke til medejer af Schatz; Kennel Team Adler See V/ Merete & Fritz Kristensen.

10/4-2016.

Kombi skue i kreds 38 Haderslev.
VV1 i 9-12 hanner Adler See Quoll

*Stort tillykke til Kennel Thomsebo med endnu en plads øverst på podiet til flotte Quoll!

3/4-2016.

Zuchtschau OG Barmstedt.
V2 i Brugsklasse tæver Adler See Kleiner Schatz

*Kun slået af VA9 BSZS 2015 Gamba vom Hühnegrab! Stort tillykke med den flotte debut i Tyskland til medejer af Kleiner Schatz; Kennel Team Adler See og tusind tak for super handling og flot fri ved fod til familien Meyer!

28/3-2016.

Skue i Kreds 76 Bramming - Dommere: Friedrich Gerstenberg & Michael Lumby!
VV1 Adler See Shanghai
SG5 Adler See Praline
SG2 Adler See Lee

*Stort tillykke med de flotte resultater til ejer af Shanghai; Reinhard Weinhold, medejer af Praline; Pernille Hangaard Sørensen og medejer af Lee; Vibeke Gjerstrup! 

24/3-2016.

Skue i Skovbo kreds 84!
VV1 Adler See Quoll
SG1 Adler See Palme
F5 Adler See Göttin
*Stort tillykke Eva Haargaard, Lisa Anne Haargaard & Henning Karlsen med Palme, Kennel Thomsebo med Quoll og Karina Holdt Andersen & Martin Mortensen med Göttin "Gipsi"!

10/3-2016.

I dag fylder Kratmosens Quina "Pjoske" 11 år! Hun er still going strong min gamle pige...

Billedet er fra kreds 76 i lørdags, hvor hun havde kagemand med - og blev fejret med hendes ynglings disciplin; Gr. C!!!

Kennel Adler See venter hvalpe i uge 14 efter Juwika Greece og Årsvinder i Danmark Happy de Zitan de Arco! Se mere under Avlsnyt/Breeding program.

Januar 2016. Kratmosens Quina "my grand old lady" på snart 11 år, har været med i kredsen og lave det bedste hun ved; Gr. C!

16/1-2016. Adler See Quoll VV2 på Zucht -und Nachwuchsschau i Schleswig. Dommer: Karl-Heinz Gladbach. Stort tillykke til ejer; Kennel Thomsebo med Quoll's flotte udstillingsdebut i Tyskland!

Januar 2016. Så er hvalpene fra Adler See's S-kuld efter Adler See Lee og Juwika Frisko, næsten allesammen rejst hjem til deres nye familier. Adler See Sirio er flyttet til Assens til familien Hvid Larsen, Adler See Shiba bor nu i Otterup hos Anette & Thomas, Adler See Sultan nu bosat i Ullerslev hos familien Gjeding, Adler See Sleipner er flyttet til Struer hos Anne-Grethe & Steen, Adler See Senzo er flyttet til Kalundborg til familien Pedersen og Adler See Scala bor nu i Ejby hos familien Scheel Hansen.

I ønskes alle al mulig held & lykke med Jeres nye familiemedlemmer, jeg glæder mig til at følge dem fremover!

26/12-2015. Juleskue i kreds 23 Slagelse.

VV1 i 6-9 hanner Adler See Quoll

SG1 i yngste tæver Adler See Palme

SG4 i yngste tæver Adler See Prinzessin

F9 i brugsklasse tæver Adler See Göttin

* Stort tillykke til ejerne af Quoll, Palme og Göttin. Kennel Thomsebo med Quoll, Kennel Haus Haargaard & Kennel Kratmosen med Palme og Karina & Martin med Göttin.

Og tak for super fremføring af hundene til; Michelle, Andreas, Martin og Werner! Super flot fri ved fod med Göttin (Gipsi) Karina!

Kennel Adler See ønsker alle hundevenner en glædelig jul og et lykkebringende nytår! Glæder mig til at se Jer alle sammen i 2016!

26/11-2015. Adler See Praline, Adler See Palme og Adler See Prinzessin (Kratmosens Jerome/Money Av Thorarinn) er alle tre færdigbedømt hos Dansk Kennel Klub og har fået HD:A og ED:0!

Stort tillykke til medejer af Praline; Pernille Hangaard Sørensen og til ejerne af Palme; Kennel Haus Haargaard & Kennel Kratmosen!

Adler See Rocky efter Ulopee vom Frankengold & Kratmosens Jerome, er rejst med sin nye mor; Anna hjem til Tilst. Anna's søn;Lennart var med for at hente deres nye familiemedlem!

Adler See Rolli er nu flyttet ind hos familien Padetski i Rask-Mølle, jeg ønsker Jer al mulig held og lykke med Jeres nye famliemedlem og glæder mig til at følge Rolli fremover!

Adler See Rambo er nu rejst med hans nye familie hjem; Alissen og Mads fra Blommenslyst på Fyn! Glæder mig til at se Jer til træning i Bramming og til at følge Rambo fremover!

Adler See Riga er flyttet hjem til Majbritt og Steen i Horslunde! I ønskes al mulig held og lykke med Jeres nye familiemedlem, glæder mig til at følge hende fremover!

Adler See Roma er flyttet hjem til sin nye familie; Louise, Kim og deres tre børn i Esbjerg. I ønskes al mulig held og lykke med Jeres nyeste familiemedlem, vi ses til træning i Bramming!

Årsvinder i Sverige 2015 Adler See Oduscha sammen med medejer; Marianne Hermansen fra Kennel Irbo i Norge, tak for det flotte billede!

27/9-2015. Kombi skue i kreds 49 Odense Nord - Dommer: Rene Jørgensen

Sg1 i yngste hanner Adler See Ober (Juwika Destroyer/Didi vom Valtenberg). Stort tillykke til ejer; Charlotte Mariager Jensen med Ober's flotte resultat og tusind tak til Henning Karlsen for super handling!

Så blev O-kuldet (Juwika Destroyer/Didi vom Valtenberg) 1 år og flere i kuldet er blevet færdigfotograferet. Swedish Siegerin 2015 Adler See Oduscha har fået HD:A ED:0 hos NKK i Norge og Adler See Ober HD:A ED:0 hos DKK.

Stort tillykke til ejer af Ober; Charlotte Mariager Jensen og til medejer af Oduscha; Kennel Irbo!

Adler See Oduscha er i dag på hendes 1 års fødselsdag blevet BIR, BIG 1, BIS 2 Nkk Østfoldvalpen i Sarpsborg i Norge. Stort tillykke med endnu et super flot resultat til medejere; Kennel Irbo!

Adler See Quoll (VA-DK Polo von Arlett/Adler See Göttin) 9 uger gammel foreviget på det danske Hovedavlsskue 2015 sammen med den tyske dommer; Margit van Dorssen indehaver af kennel von Arlett! Quoll er nu rejst hjem til sin nye ejer; Kennel Thomsebo!

24/7-2015. SSM 2015! Adler See Oduscha Svensk Siegerin i 9-12 tæver - Dommer: Anders Eriksson. Endnu en gang kæmpe stort tillykke til medejere; Marianne og Egon Hermansen med vores smukke Oduscha!

18/7-2015. NORSK VINNER 2015! Adler See Oduscha VV3 i 9-12 tæver - Dommer: Leif Belgen. Stort tillykke til medejere; Marianne og Egon Hermansen, Kennel Irbo i Norge!

10/7-2015. Kommende avlstæve hos Kennel Adler See; Juwika Greece har i dag fået HD:A ED:0 hos Dansk Kennel Klub!

SE HER!!!

Lige nu super lækre hvalpe til salg efter sunde & avlskårede forældre. Hvalpene har smukke sort/brune farver, er friske med masser af gåpåmod og er salgsklare i weekenden uge 30! Se mere under HVALPE her på siden.

23/6-2015. Adler See Prinzessin, Palme & Praline er nu alle forfotograferet i hofter og albuer med flot resultat! Hvalpene er efter Kratmosens Jerome og Money Av Thorarinn.

4/6-2015. Adler See Praline (Kratmosens Jerome/Money Av Thorarinn) er forfotograferet med flotte hofter & albuer. Tillykke til medejer; Pernille Hangaard Sørensen med resultatet på vores dejlige pige!

Adler See Lando (Kratmosens Blake/Didi vom Valtenberg) deltager i Danmark's bedste begynder B i juni måned sammen med farmand Michael, held og lykke fra den stolte opdrætter.

4/5-2015. Adler See Prinzessin (Kratmosens Jerome/Money Av Thorarinn) er forfotograferet i hofter & albuer med flot resultat. Stort tillykke til ejer Anne-Katrine Karlsen med dejlige Prinzessin alias Thilde!

Adler See Oduscha (Juwika Destroyer/Didi vom Valtenberg) 6 mdr. gammel.

Adler See Praline sammen med medejer; Pernille Hangaard Sørensen og Adler See Prinzessin "Thilde" 15 uger gammel; ejer Anne-Kathrine Karlsen!

A walk down memory Lane... Hunde jeg har haft, som coverdogs på SCHÆFERHUNDEN; 2002 Snested J-Heros, 2004 Snested J-Heros, 2005 Kratmosens Quina & Queen of Denmark og 2006 Kratmosens Royal Flush.

Kratmosens Quina har jeg stadig, hun nyder sit otium i sofaen og kan fejre sin 10 års fødselsdag her d. 10 marts i år!

11/2-2015. Adler See Orbit 5½ måned gammel (Juwika Destroyer/Didi vom Valtenberg).

31/12-2014. Kennel Adler See ønsker alle hundevenner & Hvalpekøbere et fantastisk Nytår! Tak for det forgangne år, et år fyldt med spændende oplevelser sammen med vores dejlige hund(e)... Glæder mig til et 2015 med endnu flere mindeværdige stunder i Jeres altid gode selskab! Vi ses i det nye år! 

26/12-2014. Juleskue kreds 23.

VV1 i 6-9 mdr. tæver Juwika Greece

SG3 i Yngste tæver Adler See Lee

Dommer: Michael Lumby

Stort tillykke til Vibeke med Lee's flotte placering og tusind tak til vores 2 super handlere; Andreas og Martin!

Kennel Irbo i Norge har fået lavet en flot professionel tegning af deres 3 Adler See hunde; Jasmin, Kina & Oduscha!

Adler See Mein Liebling 8 måneder gammel er i julehumør på Mors! Tak til Libse's mor Pernille for det dejlige billede!

Adler See Lee (VA DK Kratmosens Blake/Didi vom Valtenberg) er lige færdigfotograferet og har fået resultatet tilbage fra DKK. HD:A ED:0, stort tillykke til min dejlige veninde Vibeke som ejer Lee!

28/9-2014. Kombiskue kreds 49, Odense - Dommer: Michael Lumby. 

VV1 i 4-6 mdr. tæver Juwika Greece

VV2 i 6-9 mdr. hanner Adler See Meister

Stort tillykke til Søren & Lone med Kanto's (Adler See Meister) flotte udstillingsdebut! Og tak til Annie & Valther for billederne fra skuet!

Didi vom Valtenberg har født 8 hanner & 5 tæver efter 4-dobbelt Årsvinder 2014 i Holland, Belgien, Danmark og England; Juwika Destroyer. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i uge 43.

 

 

Didi vom Valtenberg venter hvalpe i slutningen af August efter 3-dobbelt Årsvinder 2014 (Holland, Belgien & Danmark) SG1 Juwika Destroyer!

9/8-2014. Pletskud af mosters øjesten; Dicte 3 år & Quina 9½ år!

HAS d. 1.-2.-3. august 2014 i Kreds 47 - Suså

F5 i Brugsklasse tæver Adler See Göttin - Dommer: Michael Lumby

Siegerin - SG1 Yngste tæver Adler See Kleiner Schatz - Dommer: Ulla Hansen 

SG13 Yngste tæver Adler See Jasmin - Dommer: Ulla Hansen

VV14 i 4-6 mdr. tæver Adler See Mein Liebling - Dommer: Poul Meineche

*Tusind tak til Andreas, Kirstin Karlsen og Henning Karlsen for super flot fremføring af alle hundene! Og stort tillykke til Karina & Martin med en flot F5 i Brugsklasse tæver og et super stykke bidearbejde, det er et kæmpe arbejde I har lavet op til HAS med Gipsi! Stort tillykke til Marianne & Egon med deres dejlige Jasmin, stort tillykke til Pernille med hendes lille Libse's flotte udstillingsdebut i 4-6 tæver og tillykke til Vibeke (medejer af Schatz)! Og stort tillykke til Kennel Lyngstedet med Lyngstedets Miro (efter Viola vom Moorbeck), som blev Vice-Sieger (Nr. 2) i 6-9 mdr. hanner på årets HAS! Jeg glæder mig meget til at se, hvad Viola kan lave med Hollandsk, Belgisk og nu også Dansk Sieger Juwika Destroyer - som hun venter hvalpe efter hjemme hos mig her i august. 

Og tak til alle hundevenner for et super hyggeligt HAS i Jeres altid gode selskab!

Norsk Siegerin 2014 Fughita's Larissa, Larissa er efter Adler See Danke Schön! Stort tillykke til Kennel Fughita & Kennel Thorarinn.

12/7-2014. Ungdomsskue i Kreds 9.

Hvalpetræf på Ungdomsskuet i dag; hos Adler See Mein Liebling, Adler See Milano og Adler See Meister var der stor gensynsglæde!

SG4 i Yngste klasse tæver Adler See Jasmin

VV2 i 9-12 mdr. hanner Adler See Latino

Stort tillykke til Marianne & Egon med dejlige Jasmin og ligeledes til Martin med skønne Latino! Stor tak til Simone som handlede begge hunde så flot i ringen!

Besøg af gode hundevenner fra Norge; Egon & Adler See Jasmin og Martin & Adler See Latino. Money Av Thorarinn synes også at det var hyggeligt, specielt efter at der kom mad på bordet!

29.06.2014. SKT. HANS SKUE i Kalundborg.

SG1 i yngste tæver Adler See Kleiner Schatz

Dommer: Fritz Bennedbæk

Adler See Chaka og hans "lillesøster" Annabelle! Tak Henrik og Pernille for endnu et pletskud!

Pernille & hendes Adler See Mein Liebling!

9/6-2014. PINSESKUE i kreds 32 Ringkøbing.

SG1 i Yngste klasse tæver Adler See Kleiner Schatz (Dommer: Ulla Hansen)

F9 i Brugsklasse tæver Adler See Göttin (Dommer: Michael Lumby)

Kennel Adler See byder Juwika Greece (Vice-Sieger BSZS 2013 Risco vom Suentelstein/Ungana von der Rieser Perle) velkommen her hos os på Nordfyn!

Adler See Chaka 4 år gammel, tusind tak til Henrik & Pernille for de dejlige billeder! Chaka er efter Kratmosens Quina og Joker vom Eichenplatz, og træner i kreds 4 Roskilde - desuden er han lige blevet "storebror"!

Adler See Meister & Adler See Milano 10 uger gamle til deres første ringtræning i kreds 26!

De er efter Naxos vom Frankengold og Ulopee vom Frankengold! 

Meister "Kanto" bor til daglig i Nyborg hos mor og far; Lone & Søren. Milano kalder de Helga, hun er bosat i Munkebo hos Toni & Flemming.

 

29.05.2014. Kombiskue i Vallensbæk - Dommer: Fritz Bennedbæk

F2 i Brugsklasse Tæver Adler See Göttin

Stort tillykke med det flotte resultat til medejer af Göttin "Gipsi"; Martin Mortensen, som også handlede Gipsi flot i ringen!

Adler See Mein Liebling 9 uger gammel, her foreviget sammen med Tobias på 9 år! Tak for pletskuddet Pernille!

Så er M-Kuldet flyttet hjemmefra! Mein Liebling er blevet Morsingbo hos Pernille Hangaard Sørensen & Co, Martini bor i Esbjerg hos Ulla & Jørgen, Majorca "Stella" bor i Nyborg hos Lis & Kurt, Milano er flyttet til Munkebo hos Toni & Flemming og kuldets eneste dreng; Meister "Kanto" bor nu i Nyborg hos Familien Skov!

Jeg glæder mig til at følge allle 5 fremover & ønsker Jer alle alt det bedste med Jeres nye familiemedlemmer!

11/5-2014. Jugendliche Zucht -und Nachwuchsschau in Nordhausen Karl Siese (LG17). Judge: Hans-Ludger Göke.

SG2 JHKLH Melange aus der Brunnenstrasse

4/5-2014. HF Zuchtschau in Greifenhain Am Hochzeitspal (LG18). Judge: Andreas Rudolph.

SG1 JHKLH Melange aus der Brunnenstrasse

19/4-2014. Ungdomsskue i kreds 17 Silkeborg - Dommer: Ulla Hansen

SG1 Yngste klasse tæver Adler See Kleiner Schatz

VV1 i 6-9 mdr. tæver Adler See Lee

Stort tillykke til min dejlige veninde Vibeke Gjerstrup med Lee's flotte udstillings debut! Og tusind tak til Christina, som handlede begge hunde så flot på skuet.

26/3-2014. Adler See Kleiner Schatz har fået HD:Normal (A) - ED:Normal (0)!

Ulopee vom Frankengold (Silke) har d. 22/3 født 1 Han & 4 Tæver efter Sg14 BSZS Naxos vom Frankengold.

Ulopee vom Frankengold (Silke) 59 dage henne i sin drægtighed, hun føder i slutningen af uge 12!

Adler See Kina har fået HD:A & ED:0!

RESERVER EN FORÅRSHVALP ALLEREDE NU - & FØLG JERES NYE FAMILIEMEDLEM FRA START! Kennel Adler See har 2 kuld hvalpe på vej i løbet af Marts måned. Er I interesseret i at høre nærmere, kan jeg kontaktes på Tlf: 21254539.

 

Ulopee vom Frankengold (til daglig kaldet Silke) skal være mor! Hun er d. 17/2 scannet drægtig, hvalpene kommer til verden i midten af marts.

 

Adler See Göttin (til daglig kaldet Gipsi) er d. 13/3-2014 parret med Grøn Canto (VA (CHN) Sirio della Real Favorita/ Vesterlunds Exi) SCHH3 AK-D, HD:A ED:0 - Dansk Index: 114.

 

Jeg har været så heldig, at få lov til at låne denne smukke og særdeles avlsinteressante tæve til et kuld hvalpe!

SG4 DK 2012 Ulopee vom Frankengold (VA Xsilke aus der Brunnenstrasse/VA Fulz di Zenevredo) er d. 19 Januar 2014 parret med SG14 BSZS Naxos vom Frankengold (Nelson vom Frankengold/Nala vom Holtkämper See). Naxos har et dansk Index på 107 og alle afkom (8 stk) som er færdigfotograferet i Danmark  efter ham, har HD/ED: A/0! Ulopee er selv ud af et stærkt kuld, hvor søsteren; Ulme vom Frankengold gik SG36 på BSZS i 2012, desuden er 5 færdigfotograferede i kuldet; 2 med A/0 & 3 med B/0. Hvalpe ventes i midten af Marts 2014 - se mere under Kuld/Litters. For at reservere en hvalp og/eller yderligere spørgsmål til denne spændende kombination, ring på Tlf: +45-21254539 eller send en mail; lizettejorgensen@mail.dk