Kennel ADLER SEE blev i 2009 grundlagt af ejer; Lizette Jørgensen.

Mine 2 første avlstæver købte jeg i 2005 da de var 8 uger gamle hos Eva Haargaard - Kennel Kratmosen på Sjælland; Kratmosens Quina & Kratmosens Queen of Denmark. Inden jeg fik mit eget kennel mærke hos Dansk Kennel Klub, opdrættede jeg et par kuld sammen med Kennel Kratmosen. Heraf kom bl.a. Årsvinder på det danske Hovedavlsskue 2013 i brugsklasse hanner; Kratmosens Blake og kuldbror; Kratmosens Baroni - SG6 på det tyske hovedavlsskue (BSZS) i 2009 og senere avlsklasse i Kina.

I 2010 havde Kennel Adler See sin første årsvinder på det danske Hovedavlsskue (HAS); Adler See Bonn i 6-9 mdr. hanner. I 2011 vandt Adler See Danke Schön 9-12 mdr. tæver på HAS og blev året efter SG3 i unghunde tæver. Kommende avlstæve i kennelen; Adler See Kleiner Schatz, løb med årsvinder titlen på HAS i både 2013 & 2014! Udover 4 årsvindere på HAS, har Kennelen haft flere klassevindere i både Danmark, Sverige, Norge, Grækenland, Belgien, Holland, Kina og Tyskland - og andre højt placerede hunde. Desuden er jeg så heldig at have en masse dejlige hvalpekøbere, der året rundt træner flittigt på træningspladser rundt omkring i Danmark, Norge & Sverige og flere aflægger også prøver på deres hunde. Her i 2015 er Kennelen også repræsenteret på bedste vis rundt omkring, herunder på Norsk Vinner, SSM, HAS og til Danmarks bedste begynder B. Kommende avlstæve i kennelen; Adler See Oduscha er i 2015 blevet årsvinder i Sverige (SSM) og bliver hermed kennel Adler See's første svenske Siegerin!

Jeg er bosat midt i den landlige idyl på Nordfyn ca. 12 km fra Odense. Hos mig er hundene en del af familien og alderspræsidenten i hundeflokken; Kratmosens Quina på 10 år er for det meste at finde i sofaen. Kennelen har i øjeblikket 2 hjemmeboende hunde; pensionisten Kratmosens Quina og Juwika Greece på 1 år.

Adler See Kleiner Schatz har jeg i samarbejde med gode venner i Fredericia, den netop nyopstartede Kennel Team Adler See. Adler See Lee og Ulopee vom Frankengold sammen med min gode veninde; Vibeke Gjerstrup i Fredensborg. Adler See Göttin også sammen med gode venner; Martin og Karina bosat på Sjælland. Adler See Kina og Adler See Oduscha sammen med Kennel Irbo i Norge og Adler See Praline sammen med en veninde på Mors; Pernille Hangaard Sørensen.

Jeg elsker at arbejde med hundene, både på træningspladsen og i udstillingsringen. Sætter stor pris på det gode samarbejde og venskab vi er mange der har i Schæferhunde klubben og arbejder målrettet for at forbedre racen og være leveringsdygtig i den hele hund; familie-, brugs- og udstillingshund. I 2013 tog jeg DKK's opdrætter uddannelse.